Søgeoptimering

Seo søgeoptimering - er du synlig på søgemaskinerne ?Seo søgeoptimering - er du synlig på søgemaskinerne ?Seo søgeoptimering - er du synlig på søgemaskinerne ?

Professionel søgeoptimering og søgeoptimeringsmoduler

Der er flere løsninger, når man skal findes på søgemaskinerne. Man kan fx betale sig for høje placeringer på Google – men det bliver hurtigt en dyr løsning, og så er det jo ’kun’ Google, dine placeringer vil være høje på.
Vi kan tilbyde et godt søgeoptimeringsværktøj, som virker på alle søgemaskiner, og vi kan levere søgeoptimeringmoduler hjemmesider / shop-systemer.

Du får et effektivt søgeoptimeringsværktøj, der er til at forstå!

Søgeoptimering på vores WebShop, WebPortal og WebPublisher. Søgeoptimeringsmodul kan tilkøbes webshop 1. Der er integreret et nyt super effektivt søgeoptimeringsmodul i webshop 2 med søgemaskinevenlige url adresser og mulighed for at søgeoptimere alle sider.
Modulet er standard på WebPublisheren og WebPortalen – det er super nemt at gå til, når modulet er sat op, og der er megen tid at spare, da du ikke skal sidde og rode med koder mv.

Facts om besøg fra søgemaskiner!

Ca. 80 % af alle besøg på hjemmesider kommer via søgemaskiner som fx Google, MSN og Yahoo. Telefonbøger og lignende er på vej til at blive skiftet ud til fordel for søgemaskinerne.Vil du høre mere om dine muligheder for at få din hjemmeside, shopsystem mv. søgemaskineoptimeret, så du får højere placeringer på Google, Msn, Yahoo mv. – så tøv ikke, ring i dag, det koster ikke noget at få en snak om søgeoptimering.

Vil du også være synlig på nettet? Klar forståelig besked om søgeoptimering – ring Tlf.: 6166 7155

Klik her

SEO tilvalg WebShop 1

Søgeoptimeringsmodul som tilvalg til shopmodulerne
Til vores populære WebShopløsninger tilbyder vi et super effektivt søgeoptimeringsmodul, som automatisk søgeoptimerer alle produkter ved at ændre ’overskrifterne’ på fx Google til produktets navn. Du har derudover mulighed for at påvirke søgningerne ved at indtaste søgeoptimeringstekster ind under det enkelte produkt el. gruppe.
I det nye Webshop2 er søgeoptimeringsmodulet bla. opgraderet med søgemaskinevenlige url adr.Lette forståelige søgeoptimeringsmoduler, som er fuldt integrerede i din WebShop – og så virker modulet naturligvis også på evt. sprogversioner mv. – gælder både webshop1 og webshop2.

WebPublisher

Søgeoptimeringsmodul er standard på WebPublisheren

Vores cms WebPublisher løsning har tilknyttet søgeoptimerings-modulet som standard. Det betyder, at når du fx opretter sider, kan du taste dine tekster ind med det samme, og da profileringsteksterne har nogle faste placeringer, sparer du megen tid på dén måde.

SEO hjemmeside

Standard html søgeoptimering.
Vi kan naturligvis også optimere din standard html hjemmeside med nogle effektive profileringstekster. Vi har løsningerne, så tøv ikke med at få gjort noget ved din synlighed på Internettet.

Er side 1 på Google noget for dig? – læs mere om ‘SeoPush’

Klik her

Er Google AdWords noget for dig? – læs mere om ‘AdWords’

Klik her
Copyright © 2005-24 Pc-sos.dk - All Rights Reserved. - Kreativt webdesign i Herning af hjemmesider og webshopsystem løsninger.