Intranet løsning i Wordpress

Intranet løsning i WordPress

Har du brug for en nem, overskuelig og prisvenlig intranet løsning til din virksomhed, forening, klub eller noget helt andet, tilbyder vi en tilpasset løsning i verdens mest populære hjemmeside-/blog-/shopløsning – WordPress. Løsningen er meget brugervenlig og giver uanede muligheder for ex. chatforum, indlæg, sider, tabeller + meget, meget mere.

Login i flere niveauer

Siden kan tilpasses med login, hvor indholdet kan styres i flere brugerniveauer. Ex. er det muligt at oprette en bruger, der kun har adgang til at se selve indholdet, en anden bruger, der kan se nogle andre sider, og en tredje bruger, der har mulighed for at oprette og redigere indhold.

intranet login

Opsætning efter ønske

Intranetløsningen kan opsættes efter ønske, og vi sørger for, at grafik, dokumenter + andet sideindhold bliver skjult for søgemaskinerne, så indholdet ikke kan tilgås uden et login. Vi anbefaler dog ikke at uploade personfølsomt indhold, da det kan give problemer i forhold til GDPR / sikkerhed mm.

Vidste du forresten, at WordPress i 2020 har en andel på ca. 35% af CMS-systemer på verdensplan?

Se mere om de mange muligheder med en WordPress løsning med ’drag and drop’ layout builder – klik her

Hvad kan du ellers bruge et intranet til?

Et intranet kan give uanede muligheder, når det opbygges i WordPress, da løsningen er såkaldt ’open source’, hvilket giver mulighed for at tilpasse koden efter behov.

Af populære funktioner kan bl.a. nævnes.

  • Drag and drop layout builder.
  • Sikker deling af filer, grafik og dokumenter.
  • Vis tilpasset indhold efter login.
  • Chatforum, del idéer, nyheder, erfaringer mm. i et eller flere lukkede fora.
  • Tabeller, formularer, tekst og grafikbokse mm.
  • Kalender for hurtigt overblik.
  • Reklame materiale.
  • Vejledninger.
  • + meget, meget mere.

Ja, det er ’kun’ fantasien, der sætter grænser for, hvad vi kan opbygge i vores tilpassede WordPress løsning.

fremtiden med et sikkert og brugervenligt intranet.

Hvem har brug for et intranet?

Et intranet kan bl.a. være med til at engagere jeres medarbejdere / medlemmer mm. Løsningen kan også give et bedre overblik for såvel nye som gamle medarbejdere.
I mange virksomheder, foreninger og andre organisationer kan det være en udfordring at informere alle om nye tiltag, nyheder mv., derfor kan denne løsning give et bedre overblik for alle.

Fremtiden?

Fremtiden sætter store krav for internetløsninger, derfor kan det være en god idé at vælge en løsning som wordpress, da dygtige programmører og eksperter konstant udvikler på koden. Vores løsning tilbyder mere end de fleste nogensinde får brug for, men skulle der opstå et behov nu eller i fremtiden, er du godt sikret med en WordPress løsning, da alt kan kodes, hvis ikke allerede der findes et plugin, der dækker jeres behov.

Hmmm, hvad venter du på ? kontakt os i dag og hør mere om en brugervenlig, højt ydende intranetløsning i fantastiske WordPress.