WebShop løsning

WebShop 1 og 2 er 2 af danmarks mest solgte webshopsystemer.
Shopsystemerne har 24 timers online backup og et meget brugervenligt setup både på selve siden og i administration. Det giver dig mulighed for hurtig opdatering af din WebShop. Søgemaskinerne ‘elsker’ systemerne, så dine produkter bliver hurtigt fundet på div. søgemaskiner, så hvorfor ikke starte din internetbutik i dag?
Læs mere om WebShop 1 & 2 og bestil en GRATIS demo…

WordPress – Søgemaskinerne elsker hjemmesider i WordPress

WordPress er et open source hjemmesidesystem, der bl.a. egner sig til blogsider og alm. hjemmesider. Der er 1000 vis af udviklere i hele verden, der udvikler moduler og design-templates, som du frit kan benytte.
Vi hjælper dig i gang, og vi kan naturligvis tilbyde tilrettelser eller et nyt layout til din WordPress hjemmeside.
Læs mere om en Open Source løsning i WordPress…

WebPublisher hjemmesidesystem

WebPublisher er et online publiceringssystem, cms-system, som giver din virksomhed mulighed for hurtigt og nemt at uploade tekst, grafik mm.
WebPublisheren har 24 timers backup og kører på højtydende servere, og har bl.a. avanceret søgeoptimeringsmodul, nyhedsmail, mulighed for debat og hurtig oprettelse af kontaktformularer.
Læs mere om WebPublisher og bestil en GRATIS demo i 3 uger…

Loyalty Manager – Nyhedsbrev pr. e-mail og SMS med Loyalty Manager

Loyalty Manager er et mailsystem som giver mulighed for hurtig oprettelse af nyhedsbrev i 3 lette trin – det er alt, hvad du skal igennem, før dit nyhedsbrev er klar.
Loyalty Manager er meget brugervenligt og skabt til at du selv kan skabe og udsende nyhedsbreve fra bunden – hurtig og enkel afsendelse af nyhedsbrev!.
Læs mere om Loyalty Manager her!